Eva Baloghová

Bakalářská práce

Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň

Nutritional value of traditional world cuisines
Abstract:
This bachelor´s dissertation is focused on actual topic – Nutritional values of traditional national cuisines. Aim of this dissertation is to compare traditional main dishes of significant world cuisines from the point of view of their nutritional values based on the ingredients used in these dishes and analyse from which countries and which dishes are the most optimal for us based on their composition …více
Abstract:
Bakalárska práca sa venuje zaujímavej a aktuálnej téme – nutričným hodnotám tradičných svetových kuchýň. Cieľom bakalárskej práce je porovnať tradičné hlavné jedlá významných svetových kuchýň z hľadiska ich nutričných hodnôt na základe ingrediencií týchto pokrmov a zistiť, ktoré jedlá z ktorej krajiny sú pre nás z hľadiska zloženia výživových prvkov najviac optimálne. Táto práca je založená na dvoch …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví