Senzorické hodnocení oplatek konzumentským testem – Martin Kaňka
Martin Kaňka
Master's thesis
Senzorické hodnocení oplatek konzumentským testem
Sensory evaluation of wafers by consumer test
Abstract:
Předložená diplomová práce se zabývá konzumentským testem, který byl proveden prostřednictvím dotazníkového šetření. Pro výzkum byly použity čtyři druhy rakouských oplatek Manner (Neapolitaner, Vollkorn, Vanilla, Zitrone). Diplomová práce je zaměřena na vyhodnocení rozdílu mezi očekávaným a vnímaným dojmem všech příchutí oplatek. Dále porovnává výsledek s výzkumem provedeného v Rakousku a ve Vietnamu …moreAbstract:
This thesis deals with a consumer test, which was conducted with a questionnaire survey. For research four kinds of Austrian Manner wafers were used Neapolitaner, Vollkorn, Vanilla, Zitrone. The thesis is focused on the difference between the expected and perceived impressions of all flavored wafers. It further compares the result of research carried in Austria and Vietnam. The questionnaire was presented …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
- Reader: Zdeňka Panovská, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KAŇKA, Martin. \textit{Senzorické hodnocení oplatek konzumentským testem}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2016. Available from: https://theses.cz/id/t6y5g1/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / field:
Farm Products Quality and Processing / Farm Products Quality and Processing
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights