Senzorické hodnocení oplatek konzumentským testem – Martin Kaňka
Martin Kaňka
Master's thesis
Senzorické hodnocení oplatek konzumentským testem
Sensory evaluation of wafers by consumer test
Anotácia:
Předložená diplomová práce se zabývá konzumentským testem, který byl proveden prostřednictvím dotazníkového šetření. Pro výzkum byly použity čtyři druhy rakouských oplatek Manner (Neapolitaner, Vollkorn, Vanilla, Zitrone). Diplomová práce je zaměřena na vyhodnocení rozdílu mezi očekávaným a vnímaným dojmem všech příchutí oplatek. Dále porovnává výsledek s výzkumem provedeného v Rakousku a ve Vietnamu …viacAbstract:
This thesis deals with a consumer test, which was conducted with a questionnaire survey. For research four kinds of Austrian Manner wafers were used Neapolitaner, Vollkorn, Vanilla, Zitrone. The thesis is focused on the difference between the expected and perceived impressions of all flavored wafers. It further compares the result of research carried in Austria and Vietnam. The questionnaire was presented …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
- Oponent: Zdeňka Panovská, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Farm Products Quality and Processing / Farm Products Quality and Processing
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva