Michaela Durďáková
Bachelor's thesis
Výživa při léčbě leukémie
Nutrition of leukemia patients during treatment
Anotácia:
Bakalářská práce Výživa při léčbě leukémie pojednává o základech výživy člověka, včetně zvláštností u různých onemocnění a zaměřuje se na onkologicky nemocné pacienty, především s leukémií. První dvě kapitoly shromažďují informace o základech výživy a jejího vlivu na tři hlavní onemocnění západních zemí. Třetí a čtvrtá kapitola se zaměřuje na vznik onkologického onemocnění a především na leukémii, …viacAbstract:
The Bachelor´s thesis Nutrition of leukemia patients during treatment identifies the basics of nutrition including specific demands in the case of various diseases. It is focused on oncological patients, in particulars people affected by leukemia.The first two chapters present information regarding nutrition basics and their influence on three main diseases of Western civilization. Chapters three and …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. MVDr. Ing. Tomáš Komprda, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Zobrazovací metody v diagnostice vybraných vzácných onkologických onemocnění
Renata Koukalová -
Případová studie dítěte se získanou dysartrií v důsledku onkologického onemocnění
Lucie Růžičková -
Nový pohled na neutropenickou dietu
Tereza Antošová -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková -
Nízkomikrobiální strava onkologických pacientů
Kateřina Krčková
Názov
Vložil
Vložené
Práva