Ivana NAVRÁTILOVÁ

Bachelor's thesis

Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.

Influence of flameproof finish method on mass losses and sensory quality of meat.
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá nejprve podstatou masa obecně, poté nahlíží na jednotlivé druhy samostatně. Další část je zaměřena na chemické složení masa a to bílkoviny, lipidy, vitamíny, minerální a extraktivní látky. Stěžejním bodem práce je zaměření na různé druhy technologických zařízení pro tepelnou úpravu masa. V textu bude věnována pozornost mokrému způsobu: vaření, ohřívání, T …more
Abstract:
Bachelor thesis, first the essence of meat in general, then looks at different types separately. Another section focuses on the chemical composition of meat and proteins, lipids, vitamins, minerals and extractive substances. The central point of this work is focusing on different types of technological equipment for heat treatment of meat. The text will be given to the wet method: cooking, heating …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2010
Identifier: 15445

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2010

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

NAVRÁTILOVÁ, Ivana. Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy