Bc. Tadeáš Röhrich

Bakalářská práce

Vliv intrinsických a extrinsických atributů vína na preference konzumentů

Influence of intrinsic and extrinsic attributes of wine on consumer preferences.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá intrinsickými a extrinsickými atributy vína. Celá práce je rozdělena do tří částí na teoretickou, analytickou a návrhovou část. V teoretické části je přiblížen historický původ révy vinné a základní charakteristika vína. Dále jsou v této části popsány jednotlivé intrinsické a extrinsické atributy, které jsou s vínem spojeny. Analytická část zkoumá a následně zpracovává výsledky …více
Abstract:
The bachelor’s thesis deals with intrinsic and extrinsic attributes of wine. The whole work is divided into three parts – theoretical, analytical and proposition part. The theoretical part describes the historical origin of the vine and the basic characteristics of the wine. Furthermore, this section describes the individual intrinsic and extrinsic attributes that are associated with wine. The analytical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/y367q/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví