Nové směry netermálního ošetření potravin - bakteriofágy – Bc. Petr Musila
Bc. Petr Musila
Diplomová práce
Nové směry netermálního ošetření potravin - bakteriofágy
Trends in non-thermal food treatment - bacteriophages
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MUSILA, Petr. \textit{Nové směry netermálního ošetření potravin - bakteriofágy}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/tb0mgu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.