An Analysis of Consumer Attitudes Towards Fast Food Restaurants – Roman MURA
Roman MURA
Bachelor's thesis
An Analysis of Consumer Attitudes Towards Fast Food Restaurants
An Analysis of the Consumer Attitudes Towards Fast Food Restaurants
Abstract:
The bachelor thesis aims to investigate possibility of an establishment of a new fast food restaurant in Opava region. The thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part explores theoretical basis of the fast food industry, marketing research and Porter?s Five Forces Analysis. The practical part of the thesis uses means of the Porter?s Analysis to analyze Opava region fast …moreAbstract:
Cílem bakalářské práce je prozkoumat možnost založení nové restaurace rychlého občerstvení na Opavsku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá teoretickými poznatky odvětví rychlého občerstvení, marketingového výzkumu a Porterovy analýzy konkurenčního prostředí. Praktická část analyzuje opavský trh rychlého občerstvení a intenzitu konkurence za pomocí Porterovy …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2011
Identifier:
19559
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
MURA, Roman. An Analysis of Consumer Attitudes Towards Fast Food Restaurants. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 05. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta humanitních studiíPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of HumanitiesBachelor programme / field:
Philology / English for Business Administration
Theses on a related topic
-
Možnosti využívání rychle rostoucích dřevin v obci Polná
Lukáš Novák -
Analýza postojů k obsluze v zařízeních rychlého občerstvení
Zuzana HRABĚTOVÁ -
Analýza postojů zákazníků k restauracím rychlého občerstvení
Veronika MAKYČOVÁ -
Analýza postojů zákazníků k rychlému občerstvení
Zuzana Lehnertová -
Fast food v České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty
Zuzana Chreňová -
Požadavky pro provoz food trucku
Jan Pravda -
Role food stylingu v současných stravovacích návycích
Kristýna Šteffelová -
Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu
Natálie Pecháčková