PODLOUČKOVÁ, Michaela. \textit{Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení}. Online. Diplomová práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/tdc64t/.
PODLOUČKOVÁ, Michaela. <i>Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení</i>. Online. Diplomová práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/tdc64t/.
PODLOUČKOVÁ, Michaela. Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení. Online. Diplomová práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/tdc64t/.
@MastersThesis{Podlouckova2024thesis,
AUTHOR = "Podloučková, Michaela",
TITLE = "Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení [online]",
YEAR = "2024 [cit. 2024-09-13]",
TYPE = "Diplomová práca",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/tdc64t/",
}
@MastersThesis{Podlouckova2024thesis,
AUTHOR = {Podloučková, Michaela},
TITLE = {Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení},
YEAR = {2024},
TYPE = {Diplomová práca},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/tdc64t/},
URL_DATE = {2024-09-13},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Podloučková
| jméno = Michaela
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
| url = https://theses.cz/id/tdc64t/
| typ práce = Diplomová práca
| vedoucí =
| rok = 2024
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-09-13
| poznámka =
| jazyk =
}}