Bc. Barbora Kramná

Bakalářská práce

Trendy v přípravě pokrmů

Trends in food preparation
Anotace:
Bakalářská práce popisuje moderní trendy přípravy pokrmů a jejich historický vývoj. Pojmy, které jsou s těmito způsoby přípravy pokrmů úzce spjaty, mají za cíl pomoci gastronomickým profesionálům a studentům gastronomických oborů. Produktem je Vícejazyčný gastronomický slovník odborné terminologie.
Abstract:
The bachelor thesis describes modern styles of food preparations and it´s historical development. A terms which are closely related with those styles should help to gastronomic professionals and students of gastronomic disciplines. The product of the this thesis is Multilingual gastronomic dictionary of prefessionl termilogogy.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 7. 2021
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/rbepl/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 8. 2021
  • Vedoucí: Mgr. Alexandr Burda
  • Oponent: Ing. Bc. Michal Motyčka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě