Eva RODKOVÁ
Bakalářská práce
Obsah a význam potravinových etiket
Content and meaning of food labels
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je obsah a význam potravinových etiket. Práce je založena na studiu literatury daného tématu. Informace byly čerpány především z literatury a dokumentů, které poskytuje Ministerstvo zemědělství ČR. Další zdroje představovaly knihy, webové portály a právní předpisy. Bakalářská práce má informační přínos a může sloužit jako nástroj pro lepší orientaci v potravinách a jejich …víceAbstract:
The topic of this bachelor thesis is the content and meaning of food labels. The bachelor thesis is based on a study of the literature on the subject. The information was drawn mainly from the literature and documents provided by the Ministry of Agriculture. Other sources included books, web portals, and legislation. The bachelor thesis has an informational benefit and can serve as a tool for better …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. PaedDr. Emil Řepka, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
RODKOVÁ, Eva. Obsah a význam potravinových etiket. Č. Budějovice, 2021. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Označování potravin z hlediska potravinového práva České republiky a Evropské unie
Barbora Karásková -
Právní požadavky na označování potravin
Martin Urbášek -
Vybrané aspekty označování potravin v kontextu práva EU
Šárka BITTENGLOVÁ -
Označování nutriční hodnoty potravin na přední straně obalu
Eliška Paidarová -
Vliv současné úpravy značení potravin na nákupní rozhodování spotřebitele
Jan Erlebach -
Aplikace nových legislativních předpisů v označování potravin a výrobků z nich v České republice
Helena PROCHÁZKOVÁ -
Falšování potravin živočišného původu
Jakub Tesař -
Aplikace nových legislativních předpisů v označování potravin a výrobků z nich v České republice
Helena PROCHÁZKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva