Zhodnocení nutričních kalkulaček dostupných na českém trhu – Bc. Tereza Kuchynková
Bc. Tereza Kuchynková
Diplomová práce
Zhodnocení nutričních kalkulaček dostupných na českém trhu
Evaluation of nutritional calculators available in the Czech Republic
Anotace:
V současné době je na trhu velké množství nutričních kalkulaček, pomocí nichž mohou uživatelé sledovat nutriční hodnotu stravy. Konzumace vyvážené stravy přispívá k zabránění vzniku civilizačních chorob.Cílem této diplomové práce bylo zpracovat literární rešerši zaměřenou na nutriční kalkulačky, jejich význam, kvalitu dat, výhody a nevýhody. Pro porovnání nutričních kalkulaček mezi sebou byl využit …víceAbstract:
There are a lot of nutritional calculators on the market that can be used to monitor nutritional values of the diet. Consuming a balanced diet contributes to preventing the emergence of societal diseases.The aim of this thesis was to elaborate a literature search focused on nutritional calculators, their importance, data quality, advantages and disadvantages. A model menu was used to compare nutritional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Monika Sabolová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUCHYNKOVÁ, Tereza. \textit{Zhodnocení nutričních kalkulaček dostupných na českém trhu}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/tejive/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnota lipofilních látek v odrůdách českého máku
Alžběta Hroudová -
Zoonotic Aspects of Edible Insects in the Czech Republic
Eva Coufalová -
Trh potravin pro alergiky v ČR
Kristýna Hrůzová -
Uvádění na trh potravin s využitím hmyzího proteinu jako potraviny nového typu: návrh a rozpočet marketingové strategie.
Helena Ukropcová -
Hmyz – potravina budúcnosti: ekonomický pohľad na možnosti využitia hmyzu ako potraviny
Jakub Jančovič -
Nízko a bezsacharidové potraviny na českém trhu
Michaela MICHALOVÁ -
Český spotřebitel a potraviny pocházející z Francie
Eva BRYCHTOVÁ -
Dopady kvót na domácí potraviny: systematický přehled literatury
Jan Štohanzl
Název
Vložil
Vloženo
Práva