Optimalizace procesu změkčování technických roztoků cukrů na stanici se slabě kyselým katexem – Bc. Jan Šifalda
Bc. Jan Šifalda
Master's thesis
Optimalizace procesu změkčování technických roztoků cukrů na stanici se slabě kyselým katexem
Optimization of the softening process of technical sugars solutions at a station with weakly acidic cation exchanger
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2021
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠIFALDA, Jan. \textit{Optimalizace procesu změkčování technických roztoků cukrů na stanici se slabě kyselým katexem}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Available from: https://theses.cz/id/tempic/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.