Optimalizace procesu změkčování technických roztoků cukrů na stanici se slabě kyselým katexem – Bc. Jan Šifalda
Bc. Jan Šifalda
Master's thesis
Optimalizace procesu změkčování technických roztoků cukrů na stanici se slabě kyselým katexem
Optimization of the softening process of technical sugars solutions at a station with weakly acidic cation exchanger
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠIFALDA, Jan. \textit{Optimalizace procesu změkčování technických roztoků cukrů na stanici se slabě kyselým katexem}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/tempic/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.