Natalie Valentová

Bakalářská práce

Možnosti výroby speciálních sladů a jejich použití při výrobě potravin

Options of specialty malts production and its application in food production
Anotace:
V bakalářské práci je popsána anatomická stavba a chemické složení ječného zrna, postup sladování ječmene, který zahrnuje příjem, čištění, třídění a skladování, máčení, klíčení, hvozdění. Další část práce se zabývá druhy běžných a speciálních sladů, kde jsou popsány technologické postupy výroby a jejich využití. Poslední část zahrnuje slady z jiných plodin, možnosti sladování a jejich uplatnění při …více
Abstract:
The first part of Bacelor thesis describes anatomic construction and chemical composition of barley grains and procedure of malting, which contains income, purifying, classification and stocking, steeping, germination and kilning. The second part is following up base and specialty types of malt, which includes description of technological production procedure and its application. The last part of Thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses tfm69r tfm69r/2
27. 4. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
27. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.