Porovnání environmentálních dopadů vybraných druhů jídelníčků pomocí metody LCA – Bc. Zuzana Zadražilová
Bc. Zuzana Zadražilová
Diplomová práce
Porovnání environmentálních dopadů vybraných druhů jídelníčků pomocí metody LCA
Comparison of environmental impacts of selected diet types using the LCA method
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZADRAŽILOVÁ, Zuzana. \textit{Porovnání environmentálních dopadů vybraných druhů jídelníčků pomocí metody LCA}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta technologie ochrany prostředí. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/tiiwy8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta technologie ochrany prostředíMagisterský studijní program:
Technologie pro ochranu životního prostředí
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.