Rozvoj podniků hromadného stravování – Vojtěch Razskazov
Vojtěch Razskazov
Bakalářská práce
Rozvoj podniků hromadného stravování
development company of mass catering
Anotace:
Abstrakt Razskazov Vojtěch, Rozvoj podniků hromadného stravování, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová, Pardubice 2013, počet stran 62 Ve své bakalářské práci se zabývám rozvojem podniků hromadného stravování. Popisuji vznik prvních zájezdních hostinců ve starověkém Řecku a Římě. Dále se zabývám středověkem a jeho krčmami. Následující kapitola je věnována vzniku prvních restaurací ve světě a později …víceAbstract:
Razskazov Vojtěch, development company of mass catering, Bachelor´s Dissertation, The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd., Pardubice 2013, pages 62 My bachelor thesis deals with the development of mass catering enterprises. I describe the estabilishment of the first inns in ancient Greece and Rome, and then I continue in medieval taverns. Another chapter is devoted to the creation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11152/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
- Vedoucí: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Oponent: Ing. Vladimír Filip
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RAZSKAZOV, Vojtěch. \textit{Rozvoj podniků hromadného stravování}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/tj4u6r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti a způsoby stravování pracujících
Kristina Averyanova -
Nádražní restaurace - pozůstatky zájezdních hostinců, socioekonomická analýza
Eva Tarabová -
Analýza současných nádražních restaurací v Praze a okolí
Michal Smrčina