Michal Čuška
Master's thesis
La gastronomie et les vins de France
French gastronomy and wines
Abstract:
The graduation theses describes to the tradition and history of the wine production, French kitchen and different culinary food specialities and wine areasAbstract:
Magisterská diplomová práce pojednává o francouzské kuchyni a její historii, gastronomii a vínech jako o součásti francouzského kulturního dědictví. Popisuje také regionální kulinářské speciality, pěstované odrůdy vína a hlavní francouzské vinařské oblasti
Language used: French
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2010
Thesis defence
- Date of defence: 1. 6. 2010
- Supervisor: Jaromír Kadlec
- Reader: Ladislav Jakub
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 13. 5. 2010 dostupné: světu
Univerzita Palackého
Filozofická fakultaMaster programme / field:
Filologie / Odborná francouzština pro hospodářskou praxi
Theses on a related topic
-
Brand analysis of Barefoot Wine
Valerie Cibulková -
Valuation and Value Drivers in the Georgian Wine Industry
Tamta Gventsadze -
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights