Timofey Khripun

Bachelor's thesis

CHARAKTERISTIKA, TRADICE A ZVYKY ARMÉNSKÉ NÁRODNÍ KUCHYNĚ

Anotácia:
Tématem bakalářské práce je studium charakteristik, tradic a zvyků arménské národní kuchyně. Práce se zabývá technologií přípravy arménských národních pokrmů, jsou s nimi spojeny také příběhy, legendy a jejich tradice. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na studium země Arménie, její historie, zemědělství, svátků, tradic a zvyků. Cílem analytické části bakalářské práce je zhodnotit speciality …viac
Abstract:
The topic of the bachelor thesis is the study of the characteristics, traditions and customs of Armenian national cuisine. The topic deals with the technology of preparation of Armenian national dishes, stories, legends and their traditions are also connected with them. The theoretical part of the bachelor thesis is focused on the study of the country of Armenia, its history, agriculture, holidays …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.