CHARAKTERISTIKA, TRADICE A ZVYKY ARMÉNSKÉ NÁRODNÍ KUCHYNĚ – Timofey Khripun
Timofey Khripun
Bakalářská práce
CHARAKTERISTIKA, TRADICE A ZVYKY ARMÉNSKÉ NÁRODNÍ KUCHYNĚ
Anotace:
Tématem bakalářské práce je studium charakteristik, tradic a zvyků arménské národní kuchyně. Práce se zabývá technologií přípravy arménských národních pokrmů, jsou s nimi spojeny také příběhy, legendy a jejich tradice. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na studium země Arménie, její historie, zemědělství, svátků, tradic a zvyků. Cílem analytické části bakalářské práce je zhodnotit speciality …víceAbstract:
The topic of the bachelor thesis is the study of the characteristics, traditions and customs of Armenian national cuisine. The topic deals with the technology of preparation of Armenian national dishes, stories, legends and their traditions are also connected with them. The theoretical part of the bachelor thesis is focused on the study of the country of Armenia, its history, agriculture, holidays …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Židovská kuchyně a kultura stolování
Michaela Kalousková -
Hmotná kultura polské minority žijící na území Rumunska
Andrea Černá -
Zvyky a pokrmy kavkazské kuchyně v ruské kultuře (Obyčaji i bliuda kavkazskoj kuchni v russkoj kulture)
Kristýna Pavlíková -
Školství a kultura v dnešní srbské Lužici
Lenka Neckařová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Šustová, K.
12. 5. 2022
Burešová, P.
4. 5. 2022
Khripun, T.
19. 4. 2022