Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků – Bc. Evgeniya Strepan
Bc. Evgeniya Strepan
Master's thesis
Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků
Application of Lactobacillus plantarum to dairy and non-dairy fermented products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STREPAN, Evgeniya. \textit{Aplikace Lactobacillus plantarum do fermentovaných mléčných a nemléčných výrobků}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/tjd4mb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.