Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace – Bc. Barbora Pobořilová
Bc. Barbora Pobořilová
Bakalářská práce
Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace
Analysis of aspects influence visiting in restaurants
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace. Práce je rozdělena na 3 části: teoretickou, analytickou a návrhovou. Teoretická část zahrnuje informace získané z odborné literatury a vymezuje pojmy spojené s gastronomií a pohostinstvím. Analytická část obsahuje analýzu aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace získanou pomocí dotazníkového šetření. Dále obsahuje slovní …víceAbstract:
The Bachelor thesis is focused on analyzing aspects influencing visiting restaurants. The thesis is devided into 3 parts: theoretical, analytical and stating suggestions. The teoretical part includes information based on specialized literature and determines terms associated with gastronomy and hospitality. The analytical part includes an analysis of aspects influencing visiting restaurants obtained …víceKlíčová slova
kvalita restaurace hodnocení služby zákazníci návštěva customers evaluation quality restaurants services visit
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12809/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POBOŘILOVÁ, Barbora. \textit{Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/tkser2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení nutričních hodnot pokrmů z čínských restaurací
Lucie Rejchrtová -
Influence of different packaging attributes on customers’ perception of the products in the Czech Republic
Valeriia Riabiko -
Development of market position and analysis of preferences of the Balladine dance school customers
Hana Kachlířová -
E-service Quality Measurement From Customers' Point of View
Filip Vencovský