Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky – Lucie Hvozdenská
Lucie Hvozdenská
Bakalářská práce
Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky
Sustainable Production of Special Food and their Availability in the Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na udržitelnou produkci speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky. V teoretické části bakalářské práce se nachází pojem trvale udržitelného rozvoje, potravinová bezpečnost a soběstačnost, základní informace o speciálních potravinách, jejich rozdělení, dělení dle složek, vliv na zdraví člověka a na životní prostředí. Praktická část se věnuje analýze …víceAbstract:
The theme of this Bachelor's thesis is the sustainable production of special food and their availability in the area of the Czech Republic. In the theoretical part of this thesis are the terms of sustainable development, food security and self-sufficiency, the basic information about special foods, their dividing by nutrition, influence on human's health and impact on the environment. In the practical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HVOZDENSKÁ, Lucie. \textit{Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/tlxcwk/.
Jak správně citovat práci
Hvozdenská, Lucie. Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky. Uherské Hradiště, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik
Práce na příbuzné téma
-
Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí
Olga Slivková -
Produkce a spotřeba biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví
Romana Bartošová -
Vliv zavedení čistší produkce na zaměstnanost a kvalifikaci v podniku
Viktor Kulhavý -
Environmentální dopady produkce vajec z hlediska produkce skleníkových plynů
Václav KALKUŠ -
Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí
Martina Hlavničková -
Produkce kávy a její vliv na současné zemědělství v Salvadoru
Filip Aistov -
Produkce surovin živočišného původu a její ekologické a hospodářské dopady
Jitka Mošťková -
Produkce odpadu v domácím prostředí pacienta
Lenka Sekerová