Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky – Lucie Hvozdenská
Lucie Hvozdenská
Bachelor's thesis
Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky
Sustainable Production of Special Food and their Availability in the Czech Republic
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na udržitelnou produkci speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky. V teoretické části bakalářské práce se nachází pojem trvale udržitelného rozvoje, potravinová bezpečnost a soběstačnost, základní informace o speciálních potravinách, jejich rozdělení, dělení dle složek, vliv na zdraví člověka a na životní prostředí. Praktická část se věnuje analýze …moreAbstract:
The theme of this Bachelor's thesis is the sustainable production of special food and their availability in the area of the Czech Republic. In the theoretical part of this thesis are the terms of sustainable development, food security and self-sufficiency, the basic information about special foods, their dividing by nutrition, influence on human's health and impact on the environment. In the practical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2017
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HVOZDENSKÁ, Lucie. \textit{Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2017. Available from: https://theses.cz/id/tlxcwk/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Hvozdenská, Lucie. Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky. Uherské Hradiště, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / field:
Security of Society / Environmental Risk Management
Theses on a related topic
-
Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí
Olga Slivková -
Produkce a spotřeba biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví
Romana Bartošová -
Vliv zavedení čistší produkce na zaměstnanost a kvalifikaci v podniku
Viktor Kulhavý -
Environmentální dopady produkce vajec z hlediska produkce skleníkových plynů
Václav KALKUŠ -
Dopady produkce a spotřeby masa a masných výrobků na životní prostředí
Martina Hlavničková -
Produkce kávy a její vliv na současné zemědělství v Salvadoru
Filip Aistov -
Produkce surovin živočišného původu a její ekologické a hospodářské dopady
Jitka Mošťková -
Produkce odpadu v domácím prostředí pacienta
Lenka Sekerová