Rozvoj malých pražiarní káv na Slovensku – Bc. Adriána Glatzová
Bc. Adriána Glatzová
Bakalářská práce
Rozvoj malých pražiarní káv na Slovensku
Development of the Small Coffee Roastery in the Slovak Republic
Abstract:
In our bachelor’s dissertation we focus our attention on the small coffee roasters in the Slovak republic. Our aim is offer development opportunities, preexisting or newly emerging coffees in Slovakia. For our research we used SWOT analysis which provides an overview of strengths and weaknesses as well as opportunities and threats for individual roasters, under which companies can further develop its …víceAbstract:
V našej práci zameriavame svoju pozornosť malým pražiarňam káv na Slovensku. Naším cieľom je ponúknuť možnosti rozvoja už existujúcim či novovzniknutým pražiarňam káv. Pre náš výskum sme využili SWOT analýzu, ktorá poskytuje prehľad silných a slabých stránok, ale aj príležitostí a hrozieb pre jednotlivé pražiarne, na základe ktorého môžu podniky ďalej rozvíjať svoj marketing a zvyšovať svoju efektivitu …víceKlíčová slova
káva pražiareň kávy kávovník rozvoj kávové zrno coffee roaster coffee tree development coffee seed
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14536/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GLATZOVÁ, Adriána. \textit{Rozvoj malých pražiarní káv na Slovensku}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/tm9owe/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Káva jako fenomén: Historie kávového průmyslu a propagace kávy
Sára Čejková -
Káva jako módní trend
Tereza Holotíková -
Káva a její sociokulturní aspekty
Vendula Hrušková -
Poctivá káva, neohoblované desky, domácí cheesecake: "hipsterizace" v lokálním kontextu
Pavla Kalusová -
Komunikace na sociálních sítích společnosti Lázeňská káva, s. r. o.
Aneta Bednaříková -
Komunikace na sociálních sítích společnosti Lázeňská káva, s. r. o.
Aneta Bednaříková -
Analýza marketingového mixu společnosti Obývák – bistro & káva
Jana Fiala -
Káva v sociálních a etických souvislostech
Petra MORÁVKOVÁ