Ludmila Filipová

Bakalářská práce

Odborné vzdělávání v hotelnictví a gastronomii

Profesional Education in Hospitality Industry and Gastronomy
Anotace:
V bakalářské práci se věnuji vzdělání a vzdělávání zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii. Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat stav odborného vzdělání pracovníků v oboru hotelnictví a gastronomie zaměstnaných v ubytovacích a stravovacích zařízeních v okrese Benešov. V práci se analyzuje stav počátečního odborného vzdělání a zaměření dalšího vzdělávání těchto pracovníků. Pozornost je také …více
Abstract:
In my bachelor´s theses I occupy with the system of education and education of the employees in hotel industry and gastronomy. The primary aim the analyse of professional education of employees in hotel industry and gastronomy who are working in the district of Benesov. In my work I analyse the initial education of these employees and the focus of professional education of them. Also I give attention …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
  • Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
  • Oponent: Ing. Martina Beránek, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze