Jídlo a jeho úloha v rozvoji regionu (případ kraje Vysočina) – Yveta Karlová
Yveta Karlová
Bachelor's thesis
Jídlo a jeho úloha v rozvoji regionu (případ kraje Vysočina)
Food and its role in the development of the region (the case of Vysočina region)
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá jídlem a jeho úlohou v rozvoji regionu. Hlavním cílem práce je s pomocí analytických metod prozkoumat pojetí regionálních potravin v kraji Vysočina a na tomto základě vysledovat jak je k těmto potravinám přistupováno. Práce je rozdělena na dvě části, a to literární rešerši a empirickou část. Teoretická část práce popisuje, co patří do regionálních potravin kraje Vysočina …moreAbstract:
This bachelor degree thesis addresses food and it's role in the development of the region. The main objective is to investigate (through analytical methods) the concept of regional foods in the region Vysočina. Such an approach will enable to fing out how regional foods are approached. The thesis is composed of two section namely a literature review and empirical section. Theoretical cestion describes …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 3. 2015
Thesis defence
- Supervisor: doc. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KARLOVÁ, Yveta. \textit{Jídlo a jeho úloha v rozvoji regionu (případ kraje Vysočina)}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2015. Available from: https://theses.cz/id/tmxicy/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu
Yveta Karlová -
Lokální potraviny v Kraji Vysočina
Dominika Veletová -
Vliv regionálního značení na regionální rozvoj v Kraji Vysočina
Martina Chalupová -
Produkce a distribuce regionálních potravin a biopotravin v kraji Vysočina a jejich uplatnění ve veřejném stravování.
Michala STEJSKALOVÁ -
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Žďár nad Sázavou - Kraj Vysočina
Matouš Kopečný -
Pivovary České republiky jako objekt cestovního ruchu - modelový region Kraj Vysočina.
Jaroslav Záviška -
Analýza a potenciální možnosti rozvoje cestovního ruchu v regionu (Kraj Vysočina).
Žaneta Bezoušková -
Marketing survey of public opinion on the use of countryside in the Vysocina Region
Lukáš Hovorka
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights