Hodnocení kvality pasterovaného a UHT mléka – Petra Kucerova
Petra Kucerova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Hodnocení kvality pasterovaného a UHT mléka
Anotace:
V mé absolventské práci jsem se zabývala hodnocením kvality pasterovaného a UHT mléka. Mléka, která byla ošetřena teplotami pod 100 stupňů a nad 100 stupňů. V této práci porovnávám kultivační nárůst, titrační kyselost a senzorické vlastnosti mlék. Senzorika byla tvořena pomocí dotazníků, které hodnotilo 15 respondentů. Část práce je věnována technologickému postupu při výrobě mlék a kontaminaci mikrooranismy …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Markéta Vaňková
- Oponent: Ing. Lucie Rysová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUCEROVA, Petra. \textit{Hodnocení kvality pasterovaného a UHT mléka}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/tnq2kc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.