Petra Kucerova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Hodnocení kvality pasterovaného a UHT mléka

Anotace:
V mé absolventské práci jsem se zabývala hodnocením kvality pasterovaného a UHT mléka. Mléka, která byla ošetřena teplotami pod 100 stupňů a nad 100 stupňů. V této práci porovnávám kultivační nárůst, titrační kyselost a senzorické vlastnosti mlék. Senzorika byla tvořena pomocí dotazníků, které hodnotilo 15 respondentů. Část práce je věnována technologickému postupu při výrobě mlék a kontaminaci mikrooranismy …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Markéta Vaňková
  • Oponent: Ing. Lucie Rysová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.