Hodnocení a změny různých odrůd chilli papriček a výrobků z nich v průběhu úchovy – Bc. Gabriela Gaubová
Bc. Gabriela Gaubová
Master's thesis
Hodnocení a změny různých odrůd chilli papriček a výrobků z nich v průběhu úchovy
Evaluation and Changes of Different Varieties of Chilli and Their Products During Storage
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na chilli papričky, především na hodnocení a změny vybraných odrůd a výrobků z nich v průběhu úchovy. Chilli papričky obsahují cenné látky,jako jsou barviva, vitaminy, minerální prvky a kapsaicinoidy, které tvoří pálivou chuť. Aby bylo možné zhodnotit změny vybraných odrůd chilli papriček a výrobků z nich,v praktické části byla provedena analýza ve vybraných vzorcích chilli …moreAbstract:
The diploma thesis is focused on chilli peppers, especially on the evaluation and changes of selected varieties and products from them during preservation. Chilli peppers contain valuable substances such as dyes, vitamins, minerals and capsaicinoids, which create a burning taste. In order to evaluate the changes of selected varieties of chilli peppers and products from them, in the practical part, …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
GAUBOVÁ, Gabriela. \textit{Hodnocení a změny různých odrůd chilli papriček a výrobků z nich v průběhu úchovy}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2020. Available from: https://theses.cz/id/tq6s8y/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Gaubová, Gabriela. Hodnocení a změny různých odrůd chilli papriček a výrobků z nich v průběhu úchovy. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.