Hodnocení a změny různých odrůd chilli papriček a výrobků z nich v průběhu úchovy – Bc. Gabriela Gaubová
Bc. Gabriela Gaubová
Diplomová práce
Hodnocení a změny různých odrůd chilli papriček a výrobků z nich v průběhu úchovy
Evaluation and Changes of Different Varieties of Chilli and Their Products During Storage
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na chilli papričky, především na hodnocení a změny vybraných odrůd a výrobků z nich v průběhu úchovy. Chilli papričky obsahují cenné látky,jako jsou barviva, vitaminy, minerální prvky a kapsaicinoidy, které tvoří pálivou chuť. Aby bylo možné zhodnotit změny vybraných odrůd chilli papriček a výrobků z nich,v praktické části byla provedena analýza ve vybraných vzorcích chilli …víceAbstract:
The diploma thesis is focused on chilli peppers, especially on the evaluation and changes of selected varieties and products from them during preservation. Chilli peppers contain valuable substances such as dyes, vitamins, minerals and capsaicinoids, which create a burning taste. In order to evaluate the changes of selected varieties of chilli peppers and products from them, in the practical part, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Gaubová, Gabriela. Hodnocení a změny různých odrůd chilli papriček a výrobků z nich v průběhu úchovy. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.