Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik – Michaela Hudcová
Michaela Hudcová
Bachelor's thesis
Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik
Influence the Quality of Pork Fat on Quality Parameters Pates
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou vepřového sádla a jeho chemickými a fyzikálními vlastnostmi. Dále jsou uvedeny metody zjišťování kvality vepřového sádla a příčiny změn v jeho kvalitě. V dalších kapitolách je popsána technologie výroby játrové paštiky včetně popisu vad masných výrobků, které mohou být způsobeny použitím vepřového sádla horší jakosti.Abstract:
The Bachelor thesis deals with the characteristics of pork fat and its chemical and physical properties. Further I mention the methods the quality of pork fat and reasons for changes in its quality are determined stated. The next chapters describe the technology of liver pate including a description of the defects of meat products which can be caused by using infe-rior quality pork fat.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2017
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Hudcová, Michaela. Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Hodnocení roztíratelných masných výrobků v závislosti na složení suroviny
Hana Jahodová -
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
Martina Pavlíková -
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
Petr KOLÁŘ -
Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
Kristýna Klimšová -
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
Eliška Knoblochová -
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
Radovan Jůzl -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Barbora Chytilová -
Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
Kamila Řehůřková