Michaela Hudcová

Bachelor's thesis

Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik

Influence the Quality of Pork Fat on Quality Parameters Pates
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou vepřového sádla a jeho chemickými a fyzikálními vlastnostmi. Dále jsou uvedeny metody zjišťování kvality vepřového sádla a příčiny změn v jeho kvalitě. V dalších kapitolách je popsána technologie výroby játrové paštiky včetně popisu vad masných výrobků, které mohou být způsobeny použitím vepřového sádla horší jakosti.
Abstract:
The Bachelor thesis deals with the characteristics of pork fat and its chemical and physical properties. Further I mention the methods the quality of pork fat and reasons for changes in its quality are determined stated. The next chapters describe the technology of liver pate including a description of the defects of meat products which can be caused by using infe-rior quality pork fat.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hudcová, Michaela. Vliv kvality vepřového sádla na jakostní parametry paštik. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe