Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry – Bc. Šárka Horváthová
Bc. Šárka Horváthová
Bachelor's thesis
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
Quality and range of dairy products with a focus on cheese
Abstract:
Tématem bakalářské práce byla kvalita mléčných výrobků se zaměřením na sýry. Teoretická část se zaměřuje na obecnou charakteristiku oboru mlékárenství, výroby sýrů, popisu sýrů. V analytické části práce byly komparovány makroživiny, mikroživiny, obsah soli a byla porovnávaná hodnota bílkovin vybraných sýrů, které byly přepočteny na sto gramů, pro lepší přehlednost komparace. Následují komparací byl …moreAbstract:
The topic of the bachelor thesis was the quality of dairy products with a focus on cheeses. The theoretical part focuses on the general characteristics of the dairy industry, cheese production, description of cheeses. In the analytical part of the thesis, macronutrients, micronutrients, salt content were compared and the protein value of selected cheeses, which were converted to one hundred grams, …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2022
Identifier:
https://is.vshe.cz/th/jjwt1/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2022
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Darina Svobodová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Výživa a výživové doplňky při vytrvalostním sportu
Markéta Havlíčková -
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
Štěpánka Zanášková -
Produkční a vývojové tendence komoditní vertikály mléko
Eva Přibilíková -
Vliv ročního období na tržní produkci sýrárny zpracovávající kravské mléko
Petra Doleželová -
Sýry a jejich antioxidační vlastnosti
Daniela Hrančíková