Senzorické charakteristiky a změny jedlých rostlinných olejů – Bc. Bibiána Šimalíková
Bc. Bibiána Šimalíková
Diplomová práce
Senzorické charakteristiky a změny jedlých rostlinných olejů
Sensorial characteristics and changes of edible vegetable oils
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠIMALÍKOVÁ, Bibiána. \textit{Senzorické charakteristiky a změny jedlých rostlinných olejů}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/trn8n6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.