Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek – Petra KOTAČKOVÁ
Petra KOTAČKOVÁ
Bachelor's thesis
Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek
Technology and assortment of canned meat spreads
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výrobou masových pomazánek. Cílem bakalářské práce je technologický popis výroby konzervovaných masových pomazánek a výčet sortimentu firmy Hamé s.r.o.Abstract:
My bachelor work is focused on making meat spreads. The goal of this work is to describe manufacturing of conservated meat spreads. Also describes the list of products which the Hame company products.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
22707
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2011
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOTAČKOVÁ, Petra. Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.