Petra KOTAČKOVÁ

Bachelor's thesis

Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek

Technology and assortment of canned meat spreads
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá výrobou masových pomazánek. Cílem bakalářské práce je technologický popis výroby konzervovaných masových pomazánek a výčet sortimentu firmy Hamé s.r.o.
Abstract:
My bachelor work is focused on making meat spreads. The goal of this work is to describe manufacturing of conservated meat spreads. Also describes the list of products which the Hame company products.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 22707

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 6. 2011

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KOTAČKOVÁ, Petra. Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.