Petra KOTAČKOVÁ

Bakalářská práce

Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek

Technology and assortment of canned meat spreads
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výrobou masových pomazánek. Cílem bakalářské práce je technologický popis výroby konzervovaných masových pomazánek a výčet sortimentu firmy Hamé s.r.o.
Abstract:
My bachelor work is focused on making meat spreads. The goal of this work is to describe manufacturing of conservated meat spreads. Also describes the list of products which the Hame company products.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22707

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOTAČKOVÁ, Petra. Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.