Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky – Bc. Kateřina Horáková
Bc. Kateřina Horáková
Master's thesis
Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky
Evaluation of selected physicochemical parameters of special finely granulated wholegrain buckwheat flour
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HORÁKOVÁ, Kateřina. \textit{Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Available from: https://theses.cz/id/ts184j/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.