Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě – Marie VÍTKOVÁ
Marie VÍTKOVÁ
Bachelor's thesis
Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
Improve the use of the bakery and confectionery
Abstract:
Cílem této práce je popsat funkce a využití zlepšujícího přípravku v pekařské a cukrářské výrobě. Bakalářská práce vysvětluje působení zlepšujících přípravků při výrobě v pekárně a cukrárně. Jsou popsány počátky použití zlepšujícího přípravku a obsah jeho hlavních složek, kompletní směsi a příklady některých používaných směsí u nás. Také je okrajově zmíněna charakteristika cukrářské a pekařské výroby …moreAbstract:
The aim of this paper is to describe the function and application of improvements in the bakery and confectionery production. Bachelor thesis explains the effect of improving products in the manufacture of bakery and confectionery. It describes the origins of improving the use and content of its main components, a complete mixture and some examples of mixtures used in this country. Also characteristic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
22699
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
VÍTKOVÁ, Marie. Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Švédské pekařské a cukrářské recepty a jejich překlad do češtiny
Kristina Hrubá -
Inovace a rozvoj podnikání malých a středních firem
Ilja Faybysovych -
Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje ENPEKA, a. s.
Adéla Gabrielová -
Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově
Jan Barták -
Finanční analýza společnosti KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.
Matouš Najman -
Strategická analýza okolí podniku Kompek kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s.r.o.
Martin Musil -
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
Jitka VEJSKALOVÁ -
Optimalizace dopravních tras mezi firmou a jejími zákazníky
Dominika Bajcarová