Veronika Krejčová

Bachelor's thesis

Výživa a bezpečnost potravin v těhotenství

Nutrition and food safety during pregnancy
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá významem a vlivem jednotlivých složek stravy na ženu v průběhu těhotenství a v konečném důsledku i na plod. Pozornost je věnována nutričním hodnotám potravin, blíže jsou specifikovány jednotlivé živiny, vitamíny a minerály. V neposlední řadě se práce soustředí na rizikové potraviny a mikroorganismy, s těmito potravinami asociované, způsobující alimentární onemocnění. Důkladně …viac
Abstract:
The bachelor thesis deals with the significance and influence of the specific food components on a woman during pregnancy and consequently on the fetus. The nutritional values of food, the particular nutrients, vitamins and minerals are closely specified. Last but not least, the thesis focuses on unsafe food and microorganisms associated with this food causing alimentary diseases. Possible negative …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta