Mikrobiologie vajec tržní sítě – Bc. Kateřina RAKOVÁ
Bc. Kateřina RAKOVÁ
Bakalářská práce
Mikrobiologie vajec tržní sítě
Microbiology of eggs obtained from distribution chain
Anotace:
Předmětem bakalářské práce je téma Mikrobiologie vajec tržní sítě, se zaměřením na způsoby možné kontaminace a druhy mikroorganismů, které tuto kontaminaci způsobují. Výsledkem práce je přehled o základních způsobech chovů nosnic, informace o struktuře, chemickém složení vajec a také jejich fyzikálních vlastnostech.Abstract:
Bachelor thesis{\crq} subject is Microbiology of retail-sold eggs. Thesis focuses on possible ways of egg{\crq}s contamination and it describes different species of micro-organisms which evoke this contamination. The result of my thesis is summary of main methods of layers, information about chemist and physical properties.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Zveřejnit od: 2. 6. 2008
Identifikátor:
7747
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2008
- Vedoucí: MVDr. Michaela Černíková
Citační záznam
Jak správně citovat práci
RAKOVÁ, Kateřina. Mikrobiologie vajec tržní sítě. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiální kontaminace vajec v různých systémech ustájení
Eliška Nemrichová -
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
Zbyněk Zemánek -
Mikrobiální kontaminace masa používaného ke krmení psů a koček v rámci syrové diety
Barbora HOSNEDLOVÁ -
Příprava kompozitu Ag@SiO2 pro odstraňování mikrobiální kontaminace vod
Vojtěch ŠARAFÍN -
Mikrobiologické riziko vnitřní kontaminace semen určených ke konzumaci po naklíčení
Lucie Prášková -
Možnosti ovlivnění mikrobiální kontaminace sušených plodů
Eliška Dlouhá -
Mikrobiální kontaminace medů
Tereza Sojková -
Mikrobiální kontaminace lahůdkářských výrobků
Kateřina Stojanová