Bc. Eva Nováková

Bakalářská práce

Metodické zpracování a průběh praktické závěrečné zkoušky oboru vzdělání Prodavač a výrobce lahůdek

Methodical processing and course practical final examination enclosure education shop assistant and producer delicatessen
Anotace:
Ve své bakalářské práci jsem se zaměřila na praktickou závěrečnou zkoušku oboru vzdělání Prodavač a výrobce lahůdek. Cílem práce bylo seznámení se zpracováním a průběhem praktické závěrečné zkoušky u oboru vzdělání, který není prozatím příliš rozšířen.
Abstract:
In my Baccalaureate essay I am focused on the Practical Final Examination in the field of study for Shop assistances and Delicatessen Producers. The aim of this essay is to get an overview of the processing and running in the Practical Leaving Examination in the field of study which is not really widespread yet.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 5. 2009
  • Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Věra Szlaurová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta