Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek – Bc. Lucie Lamačová
Bc. Lucie Lamačová
Master's thesis
Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek
Utilization of composite mixtures based on wholegrain flours in the production of biscuits
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LAMAČOVÁ, Lucie. \textit{Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/tw9vg9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.