Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek – Bc. Lucie Lamačová
Bc. Lucie Lamačová
Diplomová práce
Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek
Utilization of composite mixtures based on wholegrain flours in the production of biscuits
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LAMAČOVÁ, Lucie. \textit{Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/tw9vg9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.