Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech – Bc. Jana Hrudová
Bc. Jana Hrudová
Master's thesis
Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
The Use of Pre-Prepared Food for Catering in Crisis Situations of Inhabitants
Abstract:
Tato diplomová práce řeší stravování obyvatel a IZS předpřipravenými potravinami v krizové situaci. Cílem bylo sestavit jídelníčky rozdělené dle definovaných skupin civilního obyvatelstva a IZS. Teoretická část popisuje krizové stavy, rozdělení skupin obyvatelstva a IZS. Praktická část byla věnována dostupnosti předpřipravených potravin na českém trhu, jejich skladbě pro civilní obyvatelstvo a IZS …moreAbstract:
This thesis deals with the catering of residents and IRS (Integrated Rescue System) with pre-prepared foods in a crisis situation. The aim was to compile menus divided according to defined groups of population (Man and women) and IRS. The theoretical part describes crisis situations, the division of population groups and IRS. The practical part deals with the availability of pre-prepared foods on the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Helena Velichová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HRUDOVÁ, Jana. \textit{Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2021. Available from: https://theses.cz/id/tz9ds1/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Hrudová, Jana. Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
-
Možnosti využití velkoobjemových balení předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
Nela Paterová -
Formy a metody připravenosti obyvatelstva kraje Vysočina na hlavní mimořádné události a krizové situace
Gabriela Hájková -
Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
Lucie NOVÁKOVÁ -
Možnosti zapojení velkoplošných prodejen do stravování obyvatelstva v krizových stavech
Lucie LOUKOTOVÁ -
Zabezpečení výživy a stravování obyvatelstva v krizových stavech
Helena DRUŽBÍKOVÁ -
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
Eliška PŠENČÍKOVÁ -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková