Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech – Bc. Jana Hrudová
Bc. Jana Hrudová
Diplomová práce
Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
The Use of Pre-Prepared Food for Catering in Crisis Situations of Inhabitants
Anotace:
Tato diplomová práce řeší stravování obyvatel a IZS předpřipravenými potravinami v krizové situaci. Cílem bylo sestavit jídelníčky rozdělené dle definovaných skupin civilního obyvatelstva a IZS. Teoretická část popisuje krizové stavy, rozdělení skupin obyvatelstva a IZS. Praktická část byla věnována dostupnosti předpřipravených potravin na českém trhu, jejich skladbě pro civilní obyvatelstvo a IZS …víceAbstract:
This thesis deals with the catering of residents and IRS (Integrated Rescue System) with pre-prepared foods in a crisis situation. The aim was to compile menus divided according to defined groups of population (Man and women) and IRS. The theoretical part describes crisis situations, the division of population groups and IRS. The practical part deals with the availability of pre-prepared foods on the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Hrudová, Jana. Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti využití velkoobjemových balení předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
Nela Paterová -
Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
Lucie NOVÁKOVÁ -
Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
Adéla Rucká -
Možnosti zapojení velkoplošných prodejen do stravování obyvatelstva v krizových stavech
Lucie LOUKOTOVÁ -
Zabezpečení výživy a stravování obyvatelstva v krizových stavech
Helena DRUŽBÍKOVÁ -
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
Eliška PŠENČÍKOVÁ -
Návrh doporučených dávek potravin pro vybranou skupinu obyvatelstva
Michaela MACHÁČOVÁ -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ