Vliv výživy na výnos a jakost řepy cukrové – Bc. Romana Pamánková
Bc. Romana Pamánková
Diplomová práce
Vliv výživy na výnos a jakost řepy cukrové
The influence of nutrition on yield and technological quality of sugar beet
Anotace:
V rámci maloparcelkového pokusu založeného na Výzkumné stanici FAPPZ ČZU Praha v Červeném Újezdě, byl sledován v letech 2013, 2014 a 2015 vliv aplikovaných hnojiv LAD, NPK, DASA, DAM, ENSIN a ALZON na výnos a jakost cukrové řepy. Posuzoval se vliv dělených dávek dusíku na výnosové a kvalitativní parametry, v porovnání s dávkou jednorázovou, aplikovanou před setím. Do pokusu byla zařazena odrůda Gellert …víceAbstract:
Within this experiment based on the Research station FAPPZ CZU Prague in Červený Újezd was monitored in 2013, 2014 and 2015 the effect of fertilizers such as LAD,NPK, DASA, DAM, ENSIN and ALZON on yield and quality of sugar beet. There was assessed the impact of divided doses of nitrogen on the yield and quality parameters in comparison to a single dose, applied before sowing. The experiment included …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jaroslav Urban, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru
Práce na příbuzné téma
-
Sugar processing and by-products of sugar industry
Bijay Gurung -
Influence of special nutrition on the quality of sugar beet production
Joany Lizet Hernandez Kong -
Postavení komodity cukrová řepa v národních a mezinárodních souvislostech
Martina Osladilová -
Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu
Soňa Hroudová -
Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů
Filip Chalupa -
Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti
Valeriya Bondareva -
Vliv výživy na výnos a jakost řepy cukrové
Martina Štěpánová -
Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
Tereza Martincová
Název
Vložil
Vloženo
Práva