Kvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování – Bc. Monika Ralenovská
Bc. Monika Ralenovská
Diplomová práce
Kvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování
Quality of small fruits after harvesting and during storage
Anotace:
Diplomová práce se zaměřuje na kvalitu drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování. V teoretické části bylo definováno drobné ovoce a jeho druhy, dále látkové složení drobného ovoce. Poté se práce zaměřila na skladování, faktory působící při skladování ovoce a podmínkami pro skladování drobného ovoce. Zdůrazněny jsou kritéria jakosti a kvalitativní znaky. Praktická část byla zaměřena na sledování …víceAbstract:
Diploma thesis focuses on the quality od small fruits after harvest and during storage. In the theoretical part were defined small fruits and their types, the substance composition of small fruits. Then the thesis focused on storage, factors affecting the storage od fruit and conditions for storage small fruits. Quality criteria and qualitative features are emphasized. The practical part was focused …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Zpracovatelské technologie a kvalita potravin
Práce na příbuzné téma
-
Optimalizace podmínek pro dlouhodobé skladování sadebního materiálu
Petra Pantová -
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
Monika Němcová -
Kvalita drobného ovoce v průběhu skladování
Monika Němcová -
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Monika Ralenovská -
Studium úlohy cytokininů v pletivových kulturách vybraných odrůd drobného ovoce
Denisa BALATKOVÁ -
Kvalita a zpracování plodů rybízu
Terezie Hotárková -
Vliv různých způsobů skladování na stabilitu anthokyanů v plodech borůvek (Vaccinium myrtillus L.)
Anna Martanová -
Studium odrůdové různorodosti brusnice borůvky s ohledem na obsah anthokyaninů metodou UPLC/ESI-MS
Lucie FAJKOŠOVÁ