Senzorické a nutriční vlastnosti sušenek připravených z různých druhů celozrnných mouk – Lucie Lamačová
Lucie Lamačová
Bakalářská práce
Senzorické a nutriční vlastnosti sušenek připravených z různých druhů celozrnných mouk
Sensory and nutritional properties of biscuits prepared from various types of wholemeal flours
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LAMAČOVÁ, Lucie. \textit{Senzorické a nutriční vlastnosti sušenek připravených z~různých druhů celozrnných mouk}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/u1gvn5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.