Bc. Petra Neumanová

Diplomová práce

Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách

Comparison of the range of services provided in selected gastronomic establishments
Anotace:
Cílem této diplomové práce je zhodnotit tři vybrané provozovny v Havlíčkově Brodě, kterými jsou hotel Slunce, Zlatý Lev a Restaurace Na Rynku, které působí na účastníky cestovního ruchu, při návštěvě stravovacích zařízení Smyslem teoretické části textu je zpracovat literární rešerši, která poskytne výchozí teoretický podklad pro analytickou část práce. Rešerše je zaměřena zejména na problematiku týkající …více
Abstract:
The aim of this thesis is to evaluate three selected establishments in Havlíčkův Brod, which are the hotel Slunce, Zlatý lev and Restaurant Na Rynku, which operate on the participants of tourism, when visiting catering facilities. The purpose of the theoretical part of the text is to elaborate a literature search that will provide the initial theoretical background for the analytical part of the thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/zcg3r/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2019
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze