Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách – Bc. Petra Neumanová
Bc. Petra Neumanová
Diplomová práce
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
Comparison of the range of services provided in selected gastronomic establishments
Anotace:
Cílem této diplomové práce je zhodnotit tři vybrané provozovny v Havlíčkově Brodě, kterými jsou hotel Slunce, Zlatý Lev a Restaurace Na Rynku, které působí na účastníky cestovního ruchu, při návštěvě stravovacích zařízení Smyslem teoretické části textu je zpracovat literární rešerši, která poskytne výchozí teoretický podklad pro analytickou část práce. Rešerše je zaměřena zejména na problematiku týkající …víceAbstract:
The aim of this thesis is to evaluate three selected establishments in Havlíčkův Brod, which are the hotel Slunce, Zlatý lev and Restaurant Na Rynku, which operate on the participants of tourism, when visiting catering facilities. The purpose of the theoretical part of the text is to elaborate a literature search that will provide the initial theoretical background for the analytical part of the thesis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/zcg3r/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2019
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NEUMANOVÁ, Petra. \textit{Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/u1i0j9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Komparace elektronického marketingu restaurací
Zuzana Balušková -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Molekulární gastronomie
Filip Jung -
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
Madiyar Anapiya -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
Lucie Kondelíková -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů
Ondřej Hrabě -
Komparace tradičních a novodobých pivních restaurací v Praze
Jan Šanda -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota